Cel mai original endless runner – Power Hover

Jocurile din categoria endless runner sunt cu siguranta acele genuri de jocuri de care nu am dus vreodata lipsa din Play Store sau App Store. De aceasta data o sa va prezentam endless runner-ul Power Hover. Acesta propune un gameplay destul de interesant cu nivele de dificultate ridicare si cu un mediu abstract de joc. Power Hover si-a facut aparitia in decembrie 2015 si pana in prezent se considera a fi unul dintre cele mai bune runnere jucate de catre gammeri.
Jocul in sine consta in adoptarea unui barbat fara fata care ajunge intr-un oras in stil western unde incepe sa calatoreasca prin imprejurimi pe un hoveboard. In timpul calatoriei o sa apara diferite obstacole, viermi uriasi ce sar din senin din nisip si va trebui sa urmarim un alt personaj destul de dubios ce arunca in permanenta cu grenade spre noi. Vor aparea si niste baterii in misiunile ce urmeaza care trebuie colectate pentrua alimenta diferite portiuni ale orasului, acesta este un aspect foarte interesant al jocului. Mult mai mult decat atat, exista un feeling cinematic care aduce nivele destul de lungi, astfel incat checkpoint-urile devin vitate. Din punct de vedere al graficii si al fizicii implementate jocul este foarte bine realizat, iar modul in care totul este desenat pare foarte abstract si pe fuga si duce de inteles ca producatorii acestui joc nu s-au mai obosit sa puna diferite texturi, obiecte sau peisaje incantatoare.

Cel mai original endless runner - Power Hover  Puteti rula pe halfpipe-uri, printre capcanele complexe cu lasere si sunt prezente si mai multe vieti care le puteti irosi sau aduna de-a lungul curselor parcurse. Pentru a controla personajul din joc trebuie sa dati swipe.
In concluzie, Power Hover este un joc cu dificultate ridicata care starneste interesul de joc, dar este si un joc foarte distractiv care merita incercat.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *