FA exclude toate parteneriatele cu casele de pariuri

De curand, Federatia Engleza de Fotbal a anuntat ca a renuntat la toate partenerialete pe care le avea pana in prezent cu toate casele de pariuri. Printre acestea s-a numarat si o intelegere cu Ladbrokes.

Aceasta decizie vine odata cu o reviziere a relatiei dintre firmele de jocuri de noroc si organismul de condurece al fotbalului din Anglia (FA). Chiar si asa, relatiile nu vor fi inchise definitiv pentru cei oficialii FA vor continua sa imparta informatii importante cu scopul de a indentifica modelele de pariuri suspecte. Directorul executiv al FA, Martin Glenn, le-a multumit celor de la Ladbrokes pentru schimbul de experienta, profesionismul si intelegerea din acesti ani.

Demersul facut de catre confederatia de fotbal din Anglia vine odata cu acuzatiile facute de catre Joey Barton care a fost suspendat pentru ca paria. Barton a fost suspendat din fotbal in luna aprilie, timp de un an jumatate, pentru ca a recunoscut ca a plasat nenumerate pariuri in perioada 26 martie 2016 – 13 mai 2016. Joey Barton a pariat foarte mult in partidele sale in care a evoluat, insa a precizat si ca si-a aparat corect sansele in meciuri.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *