Fostul tenismen german Boris Becker a intrat in faliment

O aparitie foarte interesant intr-un ziar a fost faptul ca fostul jucator de teni Bori Becker, in varsta de doar 49 de ani, a fost declarat de catre un tribunal britanic ca fiid falimentar personal. Acest lucru se pare ca s-a datorat unei datorii neplatite pe care o avea pe o perioada destul de lunga de timp.

Avocatii fostului tenismen german incearca ”pe ultima suta pe metri” sa obtina o sansa prin care acesta sa iti plateasca datoria din 2015, catre bancherii privati de la Arbutnot Latham & Co. Insa acest lucru se pare a fi inutil pentru ca, notarul Christine Derrett spune ca nu exista doveti care sa spuna contrec ca Boris Becker va reusi sa isi plateasca datoriile intr-un timp atat de scurt. Avocatul sau, John Briggs ii este alaturi si sustine faptul ca acesta ar fi in stare sa isi plateasca datoria printr-un acord de finantare.

Avocatul lui Becker spune ca acesta urmeaza sa isi vand o proprietate din Mallorca care ar costa in jur de 6 milioane de euro, insa necesita aproximativ o luna pentru ca tranzactia sa fie aprobata de catre o banca spaniola.

Christine Derrette specifica ca Boris Becker ar trebui sa se fi gandit cu mult timp in urma, ci nu acum.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *