Motive pentru care este mai bine să ne înâlnim în persoană

Poate chiar ai rămas surprins de portofoliul meu online, dar eu sunt adeptul interacțiunii între oameni fără bariere ca social media.
Îmi place să ma atașez de oameni, să le pot spune clar ce le pot oferi și să înțeleg ideile si nevoile pe care le au pentru o zi specială din viața lor.
De ce consider eu ca este mult mai bine să ai o întâlnire cu un cameraman profesionist în București?

În primul rând fiecare fotograf de nuntă are propria lui viziune. Îmi doresc să se înțeleaga de la bun început ce cuprind pachetele, ce aparatură am și ce pot să fac. Plus că am mult mai multe materiale pe care nu îmi place să le expun online. Acestea sunt detalii care, din punctul meu de vedere, nu pot fi discutate prin email.
Nici discuțiile prin intermediul telefonului nu au acelasi impact, plus că întâlnirile în persoană fac oamenii să prindă încredere.

Un alt lucru mult mai important, care trece de orice tip de afacere pe care l-am încheia, este să ne împrietenim și să fim confortabili unii cu ceilalți. În fotografii se vede repede dacă persoanele sunt stânjenite, deranjate sau chiar inconfortabile. Așa că haide să discutăm de tipurile de poze, de locații, culori și chiar despre playlist-ul pe care îl doriți la shooting-uri. Muzica dictează starea de spirit a oamenilor, astfel poți emite diferite emoții care se revăd in fotografii.

Alegeți data, ora și locul. Fie ca sunteți iubitori ai cafelei, vă plac plimbările prin parc sau vă plac înâlnirile oficiale, aștept oricând un apel și să stabilim o înâlnire cu viitorul fotograf de nuntă!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *