Primele informatii referitoare la Microsoft Surface Pro 5

In cadrul evenimentului Microsoft BUILD 2017 care va avea loc luna viitoare, se pare ca Microsoft doreste sa ne aduca un nou demo de hardware. Chiar daca foarte multa lume este interesata de Xbox Scorpio, pe noi chiar ne fascineaza noul Surface Pro 5 si de curand au aparut cateva detalii foarte interesante despre noile produse Surface.

Din primele detalii aflam ca Surface Pro 5 nu va renunta la conectorul proprietar Surface pentru alimentare si descoperim ca urmatorul device va face trecerea la procesoare Intel Kaby Lkae, unele dintre cele mai noi procesoare la ora actuala. Din spusele reprezentantului, Paul Thurrott aflam ca schimbarile aduse de tablete nu vor fi drastice, deci singurele upgrade-uri vor fi la componentele hardware si design-ul care va avea foarte putin de suferit fata de predecesorul.

Este prosibil ca Microsoft sa faca trecerea de la un DisplayPort la un conector USB type-C, cel mai probabil via Thunderbolt cum am vazut si la noile modele de tablete. Cu siguranta multi va intrebati daca Suface Book 2 este gata, insa din spusele celor de la ZDNet nu este asa pentru ca se pare ca au avut diferite discutii cu cei de la Microsoft.
Ca de fiecare data, vor fi prezente si diferite accesorii, precum huse de telefoane si tablete, huse cu tastaturi, stylusuri si multe altele de acest gen.

Trebuie sa stiti ca terminalul Microsoft Surface Pro 5 care va veni cu cele mai noi procesoare Intel Kaby Lkae, va avea pretul de comercializare putin peste 1000 de dolari. Insa doar carcasa de magneziu ar trebui sa fie la posturi. Este de apreciat faptul ca cei de la Microsoft nu se lasa niciodata mai prejos, lupta mereu sa fie in top-ul brand-urilor IT si lanseaza de fiecare data produse care reusesc sa ne uimeasca.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *