Ratele practicate de catre Orange, Vodafone, Telekom si Digi Mobil

Astazi urmeaza sa va vorbim despre ratele practicate de catre Orange, Vodafone, Telekom si Digi Mobil.
Orange dispune de 6, 12, 18 sau 24 de rate, nu prezinta nici un parteneriat cu o alta banca deoarece mizeaza pe sistemul de rate intern si tine foarte mult ca istoricul tau de colaborare cu un operator de telecomunicatii sa fie pozitiv.

Vodafone dispune de 6 sau 12 rate, are parteneriate cu bancile: Card Avantaj, Star Card, GarantiBank si Raiffeisen Bank, insa pentru utilizarea acestui mod de plata valoarea minima a produselor trebuie sa fie de 400 Lei.
Telekom dispune de 6 sau 12 rate, prezinta parteneriate cu bancile: Card Avantaj, Star BT si BRD Finance, iar in comparatie cu Orange si Vodafone prezentate ceva mai sus, nu impune nici o alta conditie.

Digi Mobil este un sistem de telecomunicatii ceva mai simplist care dispune de un numar de rate fixe, respectiv 24 de rate si este in parteneriat doar cu banca ING. La fel ca si Telekom, Digi nu prezinta nici o conditie suplimentara.

Digi Mobil a trecut de la sistemul intern ce cuprindea 3, 6 sau 12 rate la o externalizare cu ING. Se pare ca a fost o alegere facuta inteligent deoarece foarte multe persoane au venit la acesta retea de telecomunicatii pentru sistemul de rate pentru ca externalizarea ii ajuta sa mute presiunea de pe bugetul propriu spre cel al ING. Trebuie sa luam la cunostinta ca Banca ING este regasita in orasele mari si medii, iar in oraselele ceva mai mici nu exista filiale.

Orange isi are poate chiar cea mai mare durata in Romania si un istoric al clientilor destul de ridicat si in functie de bonitate le accepta sua nu sistemul de rate.
Atat Vodafone, cat si Telekom nu se complica si aduc mereu servicii standard.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *