ROMATSA intra in faliment ?!

Mai marii de la ROMATSA, au anuntat ca incepand cu data de 30 mai, acestia vor incepe o greva genrala, urmand sa asigure controlul pentru doar un sfert din zborurile ce sunt programate in data respectiva. Sindicalistii au declarat ca respectiva companie aeriana este aproape in faliment, insa, Razvan Cucu, ministrul Transporturilor ii contrazice pe acestia.

Mai exact acesta a spus ca trebuie modificata Ordonanta de Urgenta 46, deoarece acestia au ajuns la un acord de negocieri cu cei de la ROMATSA, si ca aceasta comanie nu este in pericol de faliment. Mai mult, ministrul spune ca greva de pe 30 mai va dura maxim 3 ore, din informatiile pe care acesta le are de la liderii de sindicat.

Razvan Cuc a facut declaratii si vizavi de vizita unui lider sindical de la ROMATSA, Gabriel Tudorache la minister, spunand ca aceasta vizita a fost facuta cu ocazia unui control inopinat ce a fost realizat la ROMATSA, control in urma caruia au trebuit sa se traga niste concluzii, alaturi de Gabriel Tudorache, vizavi de probleme manageriale identificate la ROMATSA.

Acesta a mai spus ca urmeaza ca Corpul de Control al minsiterului sa mai realizeze un control, de data aceasta mult mai serios la ROMATSA, spunand ca respectivul control are in vizor si angajarile realizate la ROMATSA.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *