Transfer de 6 milioane de euro pentru Real Madrid

Primul jucator la care a renuntat Real Madrid in aceasta vara se pare ca este Diego Llorente. Acesta a fost transferat la Real Sociedat pentru suma de 6 milioane de euro.

Llorente a semnat un contract valabil pe 5 sezoane cu Real Sociedad. Fiind fundas central la Real Madrid, de aceasta data la Real Sociedad ar putea sa ajunga fundas dreapta sau chiar mijlocas la inchidere.

Dupa ce s-a realizat transferul, Diego Llorente a declarat ca ar fi auzit numai lucruri bune despre San Sebastian si ca este fericit ca un club precum Real Sociedad a fost interesat de el. Mai specifica ca Real Sociedad are o reputatie buna, atat in Spania, dar si in Europa.

In prima faza, Diego Llorente a fost impreumutat de catre Real Madrid de la Malaga pentru un sezon. In acest sezon tanarul jucator de 23 de ani, a reusit sa bifeze 25 de meciuri in La Liga si a marcat chiar 2 goluri din postura de fundas central.

Datorita unor informatii se pare ca Real Madrid doreste sa mai transfere cativa jucatori vara asta, insa pana acum asa cum am spus si mai sus, Diego Llorente este primul jucator la care madrilenii ar fi renuntat.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *